Back to Health sponsort crossfitter Jordy van den Broek

jordy van den broek back to health

Wij sponsoren Jordy van den Broek!

.

Wij zijn er heel trots op om het te mogen zeggen, dus we doen het nóg een keer: Back to Health is nu sponsor van Jordy van den Broek, de bekende crossfitter uit Schijndel. De 23-jarige atleet schiet omhoog in de ranglijsten, maar heeft te maken met een blessuregevoelige sport. Daar is hij al vroeg bekend mee geraakt: tijdens zijn eerste officiële crossfit wedstrijd zes jaar geleden, deed hij een van de moeilijkste lifts zonder de techniek ervan goed onder de knie te hebben.
..

Jordy laat weten dat die blessure hem nog steeds door het hoofd als hij met de oefening bezig is, en is daardoor een meer verantwoorde sporter geworden. Nu hij voor de volle 100% voor die nummer 1 positie op de ranglijst wil gaan, gaat hij dan ook op een verstandige manier met zijn lichaam om. Daar helpen we hem bij Back to Health graag een handje aan mee! Jordy komt eens per week bij ons langs voor een check-up en behandeling. Zo blijft hij fit, en voorkomen we blessures. Onze chiropractor Carley Rose heeft een passie voor het behandelen van atleten met sport chiropractie. Dat komt door haar eigen sportieve achtergrond als lange-afstandsloper op hoog niveau. Hierdoor weet Carley het belang van het voorkomen van blessures.

..

jordy van den broek.

We zijn heel benieuwd om te zien wat Jordy in 2018 allemaal gaat doen, en één ding kan hij alvast van zijn lijstje strepen. In oktober 2017 heeft hij namelijk zijn eigen crossfit box opgezet: Crossfit Meierijstad. Hier kun je in kleine groepen of individueel begeleid worden door een gecertificeerde trainer. Via de website kun je direct een gratis proefles aanvragen om te kijken of crossfit ook iets voor jou is. Jordy geeft al les sinds 2015 en – zeg nu zelf – wie wil er niet door deze crossfit kampioen getraind worden?

.

Meer weten over Jordy en zijn sportdoelen? Bekijk hieronder dan de vlog van Richard Valiente, zelf ook crossfitter, die Jordy in maart 2017 geïnterviewd heeft.

.

Sport u zelf ook, als beginner of als professional? Dan is het verstandig uzelf regelmatig een check-up te gunnen, om te controleren uw lichaam op de juiste weg is. Het voorkomen van blessures is altijd beter dan genezen! Maak hier meteen een afspraak.