Back to Health kwam naar je toe deze lente

.
Back to Health kwam naar je toe deze lente: samen naar de beurs!

beurs beurs

Bij Back to Health Chiropractie weten we maar al te goed dat de drempel soms hoog kan zijn. Je bent nog niet eerder naar de chiropractor geweest en je twijfelt of het iets voor jou is. Misschien weet je niet zeker of de klachten door ons behandeld kunnen worden, of wat je moet verwachten van onze behandelmethoden. Daarom proberen wij er altijd voor te zorgen het zo makkelijk mogelijk te maken.

.

  • Je kunt bij ons een gratis eerste afspraak aanvragen, waarin we kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Indien de klachten door ons behandelbaar zijn, zullen we een behandelplan met je overleggen. Het is geheel vrijblijvend of je je hieraan wilt verbinden. Indien we je toch niet kunnen helpen, zullen we je op de juiste manier doorverwijzen. Hoe dan ook: met een bezoek aan Back to Health Chiropractie zet je de eerste stap op weg naar een gezondere jij.

.

  • We zijn zo transparant mogelijk over onze behandelmethoden en wat je kunt verwachten als je een afspraak maakt. Op onze website vind je daarom verschillende pagina’s aan informatie. Over de mogelijke behandelmethoden en wat ze inhouden; veelvoorkomende klachten; en natuurlijk de kosten en vergoedingen. Ook op onze Facebookpagina posten we regelmatig extra informatie. Denk aan suggesties voor oefeningen, en filmpjes waarin we laten zien hoe een behandelmethode in z’n werk gaat.

.

  • En ook komen we tegenwoordig naar jou! Dat is meteen de reden voor deze post: Back to Health Chiropractie heeft deze lente op twee beurzen gestaan, en dat is ons goed bevallen. Mensen die nieuwsgierig zijn naar chiropractie kunnen naar onze stand komen voor uitleg en een kennismaking met onze chiropractor Carley Rose. Carley vertelt honderduit over klachten, symptomen, oplossingen, behandelingen en de mogelijkheden. Die zijn speciaal op maat gemaakt: geen behandelplan is hetzelfde, want geen mens is hetzelfde. Soms is een combinatie van behandelingen verstandig, zoals het toevoegen van correctieve oefeningen of dry needling. Soms komen je klachten door het sporten, door de zwangerschap of belastend werk.
    Ook nemen we onze behandeltafel mee naar dit soort evenementen en beurzen. Degenen die dat willen kunnen direct al terecht voor een korte intake en Carleys advies. Hierin zijn we zo volledig mogelijk: naast de behandeltafel gaat ook ons echo-apparaat mee. Carley heeft een opleiding gevolgd om deze te kunnen gebruiken, en de echo-beelden op professionele wijze te interpreteren. Omdat ons echo-apparaat een nieuwe aanwinst voor de praktijk is, kun je op beurzen vaak een gratis echo krijgen.

.

Deze lente hebben we er alles over gedaan om de eerst stap zo laagdrempelig mogelijk te maken. We hebben op 17 en 18 maart op het uiterst succesvolle Feel Good & Shop gestaan. Gedurende deze twee dagen zijn veel geïnteresseerde mensen naar onze stand gekomen en hebben we mooie uitleg mogen geven! Daarna hadden we de smaak meteen te pakken, en hebben we ook op de Paasmarkt gestaan op 1 april in de Proeffabriek. Ook op deze mooie Eerste Paasdag was het lekker druk en hebben we allerlei mensen gesproken die wel wat meer wilden weten over chiropractie. Deze afbeeldingen zijn gemaakt door Look at Me Fotografie:

.

Evenement / beurs - afbeelding 1

Evenement / beurs - afbeelding 2

.

We hopen ook tijdens de zomer op een aantal beurzen en evenementen terecht te kunnen, om nog meer mensen te bereiken. Hou daarom onze website en onze social media in de gaten. Hier zullen we het altijd aankondigen als we weer een leuke plaats geboekt hebben! Zo kun je altijd even bij ons langs komen, om te kijken of chiropractie écht iets voor jou is. Geheel vrijblijvend, en met toegang tot alle informatie die je maar wilt hebben.

.

Wil je niet wachten tot de volgende beurs, maar meteen al informatie over chiropractie?

Neem contact met ons op!