Chiropractor Carley Rose kraakt Erpse Krant!

.

Deze week schreef de redactie van de Erpse krant over zijn allereerste behandeling bij Back to Health Chiropractie in Veghel.

Om naast het artikel ook de rest van de krant te lezen, bekijkt u hier de interactieve versie.

Wij staan op pagina 17, en op pagina 6 staat ons aanbod voor een gratis eerste consult.

erpse krant Chiropractor Carley Rose kraakt Erpse Krant

Uitgelicht

.

Wat doet een chiropractor? “Een bottenkraker noemden ze ons vroeger ook wel eens”, lacht ze. “Laat ik het heel eenvoudig uitleggen. Door je hele lijf zitten zenuwen; ook in je ruggenwervel en nekwervel. Die zenuwen kunnen wel eens bekneld komen te zitten als wervels niet helemaal meer recht staan. Zo’n beknelling kan last, pijn of een zeurderig gevoel geven; in je hoofd of je rug. Ik zet de wervels weer op hun plaats en maak de zenuwen vrij.”

.

Carley Rose kijkt, controleert en pakt vervolgens heel gericht het plekje aan waar de klacht vandaan komt. “Feitelijk corrigeer ik dan de houding. Vaak volstaan een paar behandelingen, soms – als de klachten aanhouden of terugkeren – is het goed om eens in de paar maanden even langs te komen.

.

Is het belangrijk om je af en toe door een chiropractor te laten behandelen? “Als je klachten hebt sowieso. Maar anders inderdaad ook. Weet je, we gaan één of twee keer per jaar naar de tandarts om onze tanden te laten controleren. Perfect. Maar een tand kun je wel nog altijd vervangen. Een wervel niet. En feit is gewoon dat veel mensen te veel zitten en te weinig bewegen. We mogen af en toe best wat zuiniger zijn op onze nek en rug…”

. erpse krant

Ook nieuwsgierig geworden of een behandeling bij de chiropractor iets voor u is? Vraag nu vrijblijvend een eerste, gratis consult aan.