Decemberactie: Win een iPad!

.

Back to Health start vandaag een speciale decemberactie:

.
Like & volg onze Facebookpagina, en maak kans op een iPad!

.

We willen graag een grote gemeenschap opbouwen rondom onze social media, en daarvoor zetten wij onze Facebookpagina in het zonnetje. Het is de spil van alle Back to Health informatie, de grote ondersteuning van onze website. Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen bereiken met onze berichten, roepen we de hulp in van alle mensen die Back to Health een warm hart toedragen. Dát verdient een extraatje.

.

Volgt u Back to Health al op Facebook? Dat is alles dat u hoeft te doen om kans te maken.

.

Naast de hoofdprijs van de iPad geven we ook diverse andere prijzen weg tijdens de trekking van 22 december 2017. Wij verloten de prijzen op deze dag onder ál onze Facebookvolgers. Dat betekent dat iedereen kans maakt: de mensen die ons nu net nieuw vinden, én onze trouwe volgers die ons al een tijdje kennen. Zo maken we de feestdagen net een beetje feestelijker. En u bent meteen helemaal klaar voor het nieuwe jaar: gezond 2018 in met Back to Health! Want onze Facebookpagina volgen betekent dat u meteen op de hoogte wordt gehouden van het laatste nieuws over chiropractie, gezondheid en natuurlijke, holistische behandelwijzen.

.

Bent u intussen nieuwsgierig geworden naar Back to Health en wat we te bieden hebben?

.

Kom dan vooral op 17 december naar de kerstmarkt in de Proeffabriek (CHV Noordkade in Veghel). Wij nodigen u van harte uit bij onze stand: de kerstmarkt is geopend van 12.00-17.00 uur. Laat Carley Rose u vertellen over de behandelingen die de chiropractor verricht, en een kort eerste consult geven. Zo wordt een bezoek aan de chiropractor wel heel laagdrempelig, en heeft u meteen dat eerste goede voornemen gemaakt voor het nieuwe jaar.

.

Ga direct naar onze Facebookpagina!

.

Decemberactie promodecemberactie decemberactie