Gratis onderzoek


Gratis onderzoek


Bent u zich aan het oriënteren op een bezoek aan de chiropractor, en zou u graag willen weten of het iets voor u is? Bij Back to Health Chiropractie kunt u een afspraak maken voor een gratis onderzoek.

Hieronder leest u in welke gevallen chiropractie een oplossing voor uw klachten kan bieden, en wat u mag verwachten van uw eerste consult bij Back to Health.

Is chiropractie of shockwave iets voor mij?

Chiropractie is de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat: voornamelijk stoornissen die betrekking hebben op de wervelkolom. De chiropractor is een expert op het gebied van rug-, nek-en andere klachten die ontstaan in de wervelkolom, zenuwen, spieren en gewrichten.

Shockwave therapie is een effectieve behandeling voor verkalkingen, peesblessures en slijmbeursontstekingen van (o.a.) de schouder, heup, elleboog, knie, enkel en voet.

Wilt u weten waar uw pijn vandaan komt en hoe u er vanaf komt? Weet u niet precies wat een bezoek aan de chiropractor, of shockwave therapie inhoudt? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Voor deze en vele andere vragen kunt u terecht voor een gratis onderzoek.

.

Wat houdt een gratis onderzoek in?

  • U bespreekt uw klachten met de chiropractor
  • De chiropractor bespreekt uw foto’s of MRI-scans, indien u deze heeft
  • De chiropractor verricht een kort lichamelijk onderzoek gericht op uw klachten
  • Echografisch onderzoek (indien van toepassing)
  • De chiropractor geeft u een persoonlijk advies over chiropractische behandelingen en/of shockwave therapie en of deze een oplossing bieden voor uw probleem
  • We geven u alle informatie over het maken van een afspraak, en onze tarieven en vergoedingen

.

Om gebruik te maken van ons aanbod voor een gratis onderzoek kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, emailen of het contactformulier invullen. Ook kunt u uw eigen gratis onderzoek inplannen in onze afsprakenplanner.


Boek nu een vrijblijvende afspraak bij onze praktijk en ervaar
direct de verlichting die u zoekt!