Chiropractie


Chiropractie in de praktijk


Chiropractische behandeling richt zich op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat, en in de relatie met het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel wordt voor een belangrijk deel omhuld en beschermd door de wervelkolom. Als het functioneren van de wervelkolom verstoord is, kan dit het zenuwstelsel dan ook dusdanig beïnvloeden. Hierdoor kunnen er diverse klachten ontstaan. Door het uitvoeren van een gericht onderzoek en gelokaliseerde behandeling weet de chiropractor deze blokkades te vinden en te corrigeren. Hierdoor wordt de doorstroming van de zenuwen hersteld, waarna het lichaam zichzelf weer kan genezen.

Bij Back to Health Chiropractie helpen we een breed scala aan patiënten, van kinderen tot volwassenen en van kantoorwerknemers tot topsporters. Als u op zoek bent naar een holistische en natuurlijke behandelwijze voor uw klachten, zijn we hier om u te helpen. Door een combinatie van chiropractie, shockwave, correctieve oefeningen en andere behandelingstechnieken te gebruiken, is ons doel de functie van de wervelkolom en het hele lichaam te verbeteren.
.

Binnen deze categorie kunt u informatie vinden over wat u als (aankomend) patiënt mag verwachten van Back to Health Chiropractie:

.

Heeft u na het lezen van onze informatiepagina’s toch nog vragen? Neem contact met ons op en stel uw vraag direct aan onze deskundige medewerkers. U kunt gebruik maken van verschillende mogelijkheden.


Boek nu een vrijblijvende afspraak bij onze praktijk en ervaar
direct de verlichting die u zoekt!