Bezoek ons tijdens Feel Good & Shop | 17 & 18 maart

Feel Good & Shop

Kom Back to Health bezoeken tijdens Feel Good & Shop!

.

Op 17 & 18 maart 2018 is het weer zo ver: een nieuw Feel Good & Shop evenement! En dit jaar is het nog nét een stukje leuker dan vorig jaar, want Back to Health heeft een eigen stand. We nemen zelfs de behandeltafel mee, zodat iedereen de “kunst van de chiropractie” van dichtbij kan bekijken.
.

Het enorm succesvolle evenement staat alweer voor de deur. Iedere liefhebber van “Fashion, Feelgood & Lifestyle” in Veghel en omstreken zal hier aanwezig zijn. De bezoekers kunnen genieten van de hipste (web)shops en de lekkerste foodtrucks. Je kunt hier van alles vinden: stationary, kinderkamer, sieraden, tassen, kleding, woon&interieur, lifestyle – noem het maar op! Op Feel Good & Shop laten ook wij ons van onze hippe, trendy kant zien!
.

Want healthy living staat natuurlijk ook centraal op dit gezellige evenement, en wat is er meer gezond of “feelgood” dan een bezoek aan de chiropractor? Laat uzelf door Carley onderzoeken om te zien waar uw knelpunten zitten, en zet die eerste stap naar u beter, gezonder en fitter voelen. Het fijne aan de stand van Back to Health is dat u chiropractie meteen persoonlijk kunt ervaren. Onze afbeeldingen en video’s geven een mooie impressie van Carley’s werk, maar niets kan op tegen het echte werk! Kom dus langs onze stand en ervaar het zelf: zo weet u precies wat u kunt verwachten bij de chiropractor, en heeft u alle kans Carley uw vragen te stellen.
.

Organisator Liset was nieuwsgierig genoeg om niet te kunnen wachten tot 17 & 18 maart: zij kwam deze week al langs bij Back to Health om “voor te proeven”. Bekijk hieronder de Facebookpost die ze erover plaatst op de pagina van het Feel Good & Shop event:

.

Bezoek onze stand op Feel Good & Shop.

Ook nieuwsgierig geworden naar het Feel Good & Shop event op 17 & 18 maart (en natuurlijk de stand van Back to Health)? Bestel dan hier uw kaarten!
.

En bent u ná Feel Good & Shop overtuigd dat chiropractie u kan helpen? Maak dan hier een afspraak.