10% januarikorting op al onze supplementen!

januarikorting

10% januarikorting op al onze voedingssupplementen

.

We zijn het er allemaal over eens dat januari dé maand is om een goede start te maken. Nu het dan toch echt 2018 is geworden, is het onze doel om u te motiveren en te helpen. Doe iets aan die voornemens, maak dat besluit om het roer om te gooien en voel u dit jaar beter, fitter en gezonder. Maar Back to Health helpt u niet alleen met woorden: we hebben veel meer te bieden!

Zo kunt u een gratis eerste consult aanvragen bij onze chiropractor Carley. Hier controleren wij of u tiptop in orde bent en aan de slag kunt met uw sportieve voornemens. Of misschien wilt u 2018 goed beginnen door eindelijk iets aan die klachten en pijnen te doen. Maar daar stoppen we zeker niet! Uw lichaam heeft namelijk net zoveel baat bij een gezonde voedingsstijl, en ook hier kan Back to Health u mee helpen. Daarom hebben wij de hele maand januari een kortingsactie van 10% op al onze voedingssupplementen.

.

januarikorting - supplementen.

Supplementen voor elk lichaam

Back to Health biedt haar januarikorting op het gehele assortiment voedingssupplementen, ook als we deze producten voor u moeten bestellen! Bekijk daarom hier het productoverzicht van Vitals om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Lees hier meteen de uitgebreide gebruiksinformatie en ingrediënten per supplement.

Wil u graag een goed geïnformeerde keuze maken? Back to Health helpt u om het juiste supplement te kiezen voor uw lichamelijke behoeften. Vraag ons daarom om uitleg en advies via een van onze vele online kanalen, stuur een email of bel ons. Kom langs op onze vestiging om direct uw voedingssupplement mee te nemen, of laat het bestellen. U krijgt automatisch de hele maand lang 10% korting.

.

januarikorting - fytoslank.

UITGELICHT: Het FytoSlank Startpakket

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het FytoSlank Startpakket. Dit startpakket biedt een 3 maanden durende afslankkuur voor mensen die graag om gezondheidsredenen wat gewicht zouden willen verliezen. De bijgevoegde motivatiefolder geeft bovendien praktische tips om de kuur af te maken en u te helpen uw nieuwe, meer gezonde  gewicht te behouden.

FytoSlank is bedoeld als een aanvulling op een gezond, caloriebeperkt dieet en voldoende lichaamsbeweging, en is bij consequent gebruik effectief gebleken. Het voedingssupplement bevat een gestandaardiseerd extract uit citrusvruchten, aangevuld met een extract uit guaranabessen. Dit extract stimuleert de vetstofwisseling en helpt u om op gewicht te blijven. Het bevat een kleine hoeveelheid cafeïne, ongeveer net zoveel als een kopje zwarte thee, of een half kopje koffie.

Lees voor de gebruiksvoorschriften en eventuele restricties de uitgebreide beschrijving op de Vitals website.

.

U begint januari 2018 goed bij Back to Health!