.
Back to Health kwam naar je toe deze lente: samen naar de beurs!

beurs beurs

Bij Back to Health Chiropractie weten we maar al te goed dat de drempel soms hoog kan zijn. Je bent nog niet eerder naar de chiropractor geweest en je twijfelt of het iets voor jou is. Misschien weet je niet zeker of de klachten door ons behandeld kunnen worden, of wat je moet verwachten van onze behandelmethoden. Daarom proberen wij er altijd voor te zorgen het zo makkelijk mogelijk te maken.

.

.

.

.

Deze lente hebben we er alles over gedaan om de eerst stap zo laagdrempelig mogelijk te maken. We hebben op 17 en 18 maart op het uiterst succesvolle Feel Good & Shop gestaan. Gedurende deze twee dagen zijn veel geïnteresseerde mensen naar onze stand gekomen en hebben we mooie uitleg mogen geven! Daarna hadden we de smaak meteen te pakken, en hebben we ook op de Paasmarkt gestaan op 1 april in de Proeffabriek. Ook op deze mooie Eerste Paasdag was het lekker druk en hebben we allerlei mensen gesproken die wel wat meer wilden weten over chiropractie. Deze afbeeldingen zijn gemaakt door Look at Me Fotografie:

.

Evenement / beurs - afbeelding 1

Evenement / beurs - afbeelding 2

.

We hopen ook tijdens de zomer op een aantal beurzen en evenementen terecht te kunnen, om nog meer mensen te bereiken. Hou daarom onze website en onze social media in de gaten. Hier zullen we het altijd aankondigen als we weer een leuke plaats geboekt hebben! Zo kun je altijd even bij ons langs komen, om te kijken of chiropractie écht iets voor jou is. Geheel vrijblijvend, en met toegang tot alle informatie die je maar wilt hebben.

.

Wil je niet wachten tot de volgende beurs, maar meteen al informatie over chiropractie?

Neem contact met ons op!