Goede voornemens:

Goede voornemens beginnen bij Back to Health – in december!

.

Het nieuwe jaar willen we graag gezond ingaan. Maar hoe maakt u nu een goede start, zonder na een maand toe te moeten geven dat u zich niet aan de goede voornemend heeft gehouden? Door juist niet te wachten tot januari! We weten dat december niet de meest voor de hand liggende maand is om aan gezonde voeding en bewust bewegen te denken. Maar dit is het geheim dat we graag met u delen.

.

Blijf bewegen tijdens de vakantiestop

Tijdens de feestdagen hebben de meeste activiteiten een korte winterstop. Juist in deze tijd is het belangrijk om toch goed te blijven bewegen. Vaak willen we in januari met onze voornemens weer voluit beginnen, en hebben we de neiging te overcompenseren door onze rustpauze. Zo belasten we de spieren en kunnen blessures ontstaan. Hoe graag we u ook bij Back to Health zien: voorkomen is beter dan genezen! Door actief te blijven en verantwoord te bewegen, houden we onszelf in vorm. Zo wordt januari de productieve maand die u voor ogen heeft.

.

Geniet, maar eet verantwoordelijk

Ook staat december in het teken van gezellig samenzijn en lekker eten. Het is helemaal niet verkeerd om daarvan te genieten, maar probeer wel alle nodige voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen. Vooral in deze maand kan het gebruik van supplementen helpen om uw gezondheid op peil te houden. Zo voelt gezond eten in januari aan als een kleine, natuurlijke vervolgstap, in plaats van een grote sprong.

.

Verbeterde behandelmogelijkheden bij Back to Health

Maar één ding blijft wel voorbehouden aan het nieuwe jaar: Back to Health krijgt een eigen echoapparaat! Met deze technologie zijn we in 2018 nog beter in staat om het probleem te lokaliseren, en uw klacht gerichter te behandelen. Het gebruik van shockwave therapie – waarin wij zijn gespecialiseerd – behoort daarbij tot de mogelijkheden. Dat brengt ons meteen op onze laatste tip om het nieuwe jaar goed te beginnen: kom naar Back to Health om eindelijk die kleine, zeurende pijntjes te adresseren. U zult zich een stuk beter en gezonder voelen!

.

Wij wensen u een fijne kerst, goede jaarwisseling & een gezond 2018!