Gratis onderzoek


Gratis onderzoek


Bent u zich aan het oriënteren op een bezoek aan de chiropractor, en zou u graag willen weten of het iets voor u is? Bij Back to Health Chiropractie kunt u een afspraak maken voor een gratis onderzoek.

Hieronder leest u in welke gevallen chiropractie een oplossing voor uw klachten kan bieden, en wat u mag verwachten van uw eerste consult bij Back to Health.

Is chiropractie of shockwave iets voor mij?

Chiropractie is de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen van het bewegingsapparaat: voornamelijk stoornissen die betrekking hebben op de wervelkolom. De chiropractor is een expert op het gebied van rug-, nek-en andere klachten die ontstaan in de wervelkolom, zenuwen, spieren en gewrichten.

Shockwave therapie is een effectieve behandeling voor verkalkingen, peesblessures en slijmbeursontstekingen van (o.a.) de schouder, heup, elleboog, knie, enkel en voet.

Wilt u weten waar uw pijn vandaan komt en hoe u er vanaf komt? Weet u niet precies wat een bezoek aan de chiropractor, of shockwave therapie inhoudt? Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen?

Voor deze en vele andere vragen kunt u terecht voor een gratis onderzoek.Boek nu een vrijblijvende afspraak bij onze praktijk en ervaar
direct de verlichting die u zoekt!