Carley Rose


Carley Rose


Carley Rose, geboren en getogen in Engeland, is de oprichter van Back to Health Chiropractie.

Ze is afgestudeerd met een masterdiploma in chiropractie aan de Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland. Dit is een fulltime universitaire opleiding van vijf jaar. Na haar studie heeft Carley in verschillende praktijken gewerkt in Engeland, en in Nederland in praktijken in Nijmegen en Venlo. Daarnaast is ze in 2017 opnieuw afgestudeerd. Dit keer met een master in Muscoloskeletal Rehabilitation (revalidatie van het bewegingsapparaat).

Carley heeft grote interesse in sport. In Engeland heeft zij hardgelopen op topniveau, en traint nu nog vijf keer per week met een combinatie van CrossFit en hardlopen. Dankzij haar persoonlijke investering in sport, heeft Carley ook binnen de chiropractie een specifieke interesse voor het behandelen van sportgerelateerde klachten.

Door chiropractie te combineren met correctieve oefeningen, is Carley in staat om altijd een passend behandelingsplan te geven. De mens wordt in haar aanpak altijd vanuit een holistisch perspectief bekeken. Niet alleen de pijnlijke plek wordt onderzocht, maar het hele bewegingsapparaat wordt nagekeken. Zo komen we tot de oorzaak van uw klachten.


Carley Rose Chiropractor Veghel

Carley is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Het NCA-lidmaatschap van een chiropractor garandeert de hoogste internationale kwaliteitseisen voor zorg, opleiding en bij- en nascholing. Hierdoor beschikken NCA-chiropractoren over alle benodigde kennis en vaardigheden om uw klachten volgens de meest recente wetenschappelijke methodes te beoordelen en behandelen.


Stuur Carley een bericht