Oefeningen


Oefeningen


Oefeningen vormen een belangrijk onderdeel van het genezingsproces, en verminderen de kans dat uw klachten terugkomen. Bij Back to Health krijgt u geen algemeen oefenprogramma, maar ontvangt u een op maat gemaakt advies: specifieke oefeningen die gebaseerd zijn op uw persoonlijke klachten en doelen.

.

Advies op maat

Oefeningen zijn niet alleen voor sporters en atleten, iedereen kan er baat bij hebben. Een voorbeeld: wilt u kunnen opstaan vanuit een stoel zonder rugpijn? Voor deze beweging moeten de bil- en beenspieren hard werken om het lichaam overeind te krijgen. Voor oudere mensen is het erg belangrijk dit goed te kunnen blijven doen. Een functionele exercitie zoals de squat (of een voor u geschikte variatie daarvan) kan u veel voordeel opleveren.

De manier waarop u beweegt is heel belangrijk. Het corrigeren van een verkeerde houding is belangrijk om pijn en overbelasting te voorkomen in de toekomst. De chiropractor kijkt naar uw persoonlijke bewegingspatronen om een op maat gemaakt advies te kunnen bieden. Wat gebeurt er als u opstaat uit een stoel? Is uw rug bol? Moet u uw handen gebruiken? Vallen uw knieën naar binnen? Met deze informatie stellen wij een persoonlijk plan op. Natuurlijk laten wij u ook direct zien hoe u de oefeningen moet uitvoeren.

.

Bent u geïnteresseerd in een chiropractie behandeling bij Back to Health? Neem contact met ons op voor een gratis onderzoek, of maak direct een afspraak.Boek nu een vrijblijvende afspraak bij onze praktijk en ervaar
direct de verlichting die u zoekt!