Kinesiotaping


Kinosiotaping


Bij Back to Health bieden we ook Kinesiotaping aan, om steun te geven na een behandeling. Door het aanbrengen van de tape vindt er drukvermindering plaats tussen de huid en het onderliggende weefsel. Het gevolg is een betere doorbloeding, een efficiëntere aanvoer van voedingsstoffen en een optimale afvoer van afvalstoffen. Het effect hiervan is dat de tape de druk op de spieren vermindert. De spieren kunnen herstellen en de pijn neemt af. De tape wordt door de chiropractor op professionele wijze aangebracht voor een optimaal resultaat.

.

Wat is Kinesiotape?

Kinesiotape helpt het lichaam bij het natuurlijke herstelproces. Gewone sporttape immobiliseert de spieren, Kinesiotape ondersteunt ze zonder de bewegingsvrijheid te beperken. De dikte, het gewicht en de rekbaarheid van de tape zijn vergelijkbaar met die van de huid, waardoor u al snel vergeet dat u de tape draagt. De hypo-allergene lijmlaag en het ademende  materiaal voorkomen huidirritatie. De tape blijft enkele dagen op de huid plakken: gewoonlijk 1-2 dagen op de handen en voeten, en 3-4 dagen op de rest van het lichaam. De tape is vochtbestendig, dus er kan mee gedoucht worden. De tape is gemakkelijk weer te verwijderen en laat geen lijmsporen achter.

.

Bent u geïnteresseerd in een chiropractie behandeling bij Back to Health? Neem contact met ons op voor een gratis onderzoek, of maak direct een afspraak.Boek nu een vrijblijvende afspraak bij onze praktijk en ervaar
direct de verlichting die u zoekt!